Facebook

Jag satt nyss och tittade på nyheterna, där dom tog upp ett ämne ang facebook.
Nu är det tydligen så att vissa chefer spårar upp personer som söker jobb på deras företag, och bildar sig en uppfattning om personen utifrån sidan.

Det är ju otroligt fel tycker jag. Personligen så kan jag säga att jag är en helt annan person på jobbet än vad jag är privat.
Det känns nästan som att dom går över gränsen. Precis som att jag skulle fråga chefen på en arbetsintervju "Jaha, hur mycket festar du då, och hur ser ditt umgänge ut?" Inte precis så att chefen skulle vilja svara på den frågan. Och vad har det egentligen med jobbet man söker att göra ?

Nä, nu får man nog tänka sig för vad man lägger ut för bilder på facebook, och även kanske vad man skriver i bloggen?
Skitsamma, ska cheferna döma mig efter vad jag gör på fritiden, och inte hur jag är som person på jobbet, så kan det lika gärna vara.

Tack och hej, leverpastej!

Torsdag och snart helg!

Snart är det ju helg, fast för mig kvittar det för jag är ledig varenda dag haha! Vi har iallafall planer för både fredag och lördag. Eller egentligen är det bara jag som har planerat på fredag. Men på lördag ska vi äta middag med morgan och sofie, det blir nog säkert supertrevligt! Vi har inte riktigt kommit fram till vad det blir, men fläskfilé vet vi iallafall. Och eftersom jag kämpar på med GI så får jag väl äta nåt typ svamp istället för klyftpotatis eller vad det nu blir..
Såna gången känns det jävligt ovärt att ens försöka gå ner i vikt, men eftersom det ger resultat tänker jag inte ge mig än!

Var även på sjukan idag, där jag skulle ta ett blodtryck. Jag har som kännt på mig att nåt inte stämmer, är otroligt snurrig i huvudet, har huvudvärk osv.. och mycket riktigt hade jag högt blodtryck, den här gången låg det på 140/105.
Det är så jävla märkligt, för jag har aldrig haft högt blodtryck förr. Iallafall så ska jag få en tid hos läkaren, och sen får vi se vad som händer..

Jag är så jäkla sugen på att åka till ikea och handla möbler. Vi tänker köpa en ny tvbänk, några hyllor som står på golvet, och ett par hyllor som sitter på väggen. Vi ska väl också ha ett rumsbord antar jag, en soffa + massa saker till gästrummet och sen blir det väl som alltid en massa småplock. Vi får väl se när det blir, om vi tar det när magnus kommer hem nästa gång..

Ikväl har vi hyrt en film, och det finns bara ett ord att säga om den. Värdelös!
Men jag ska vara lite social med magnus och ändå se den ;)

Gåstol!



Lägger upp en bild på solstrålen också!

Märkligt!

Visst är det väl märkligt att det regnar trots att det är minusgrader ute? Det slutar ju med att det blir ishalka på vägarna! Nice och köra bil..

Idag har vi hunnit med mycket, gjorde morgon vid nio.. aline har börjat vakna på nätterna igen (suck). Jag som trodde att hon hade börjat sova hela nätter, men där hade jag fel. Iallafall så är jag inne på tredje dagen med GI, vägde och mätte mig i morse och det blev glada resultat. Minus 1,5 kg och minskat 1,5 cm i midjan. NICE!
Frukosten blev som alltid någonting med ägg. Oftast är det omelett med bacon och ost, men idag stekte jag skinka och två ägg. Till det blev det en tomat. Det märkliga är att det är mättande, och man blir inte hungrig föränn det är dags för lunch.

Vid ett tiden åkte vi till bvc för att väga och mäta aline. Hela 64,8 cm och 6580 gr! Hon börjar bli stora tjejen nu.
Lite missnöjd är jag på bvc som inte ens fört in att aline har vaccinerats en gång, så nu blev det typ panik med andra vaccinet. Märliga människor, dom borde ju hålla bättre koll..

Har även hunnit på soptippen idag och kastat lite skräp. Jag har ju blivit så duktig att jag börjat sortera! På så sätt slipper man springa ut med hushållssopor lika ofta!:D

Och nu ikväll har jag städat som en jävla blådåre, så nu har jag ont i ryggen och ska lägga mig i soffan!

Förässten, aline har fått sitta i gåstol för första gången!:D

Lördag

Ja, en till lördag har just passerat..

Idag har jag faktist varit duktig. Jag kom att tänka på att det börjar vara dags att ta ner julpyntet, så nu är det gjort!
Var också ut på en långpromenad med atlas och aline, trodde det skulle bli skönt men det blåste så inåt helvetes mycket så jag frös mestadels av vägen. Nåja, hunden blev rastad och aline fick sova i vagnen en stund..

Nu ikväll har jag sett film hos maria. Filmen vi såg hette teeth tror jag. Värdelös.
Det handlade om en tjej som hade tänder mellan benen, så varje gång hon hade sex så trillade pillevinken på killen av.. Sikken otur. Hursomhelst skulle filmen vara hemskare än både saw och hostel, men ikket. Jag skulle vilja påstå att det var en porr-komedi..

Och snart kommer magnus hem, så skönt!

Nu väntar sängen, god natt!

Jaha, då hade man en blogg också.

Javisst, jag faller för grupptryck. Just därför måste jag skaffa mig en blogg också.
Jag har inte så väldigt mycket att skriva om, men jag ska väl försöka knyta ihop några rader..

Men det börjar imorgon, för idag orkar jag inte.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0